Påska er over

Nå er påska over og vi har hatt mye hyggelig besøk og fine turer. Vi har gått todagerstur til Storhøpiggen og like fine turer her i løypeanlegget. Vi har bygd oss gapahuk i hagen så vi har fått prøvd oss på utesoving. 

I går hadde vi en fin offpiste tur det var så strålende sol at noen måtte trylle buksa om til shorts. 

I dag skulle vi ta oss en superfin topptur i fint vær, også i følge værmeldingen. Alle sammen skulle vi gå til topps på Saukampen. Vi pakket, kom oss ut og kjørte avgårde. Vel fremme tok vi sekken på ryggen og rakk så vidt å spenne på oss skia før snøstormen kom susende. Toppen ble borte i tåke og fingrene ble kalde. Vi rakk å gå 630 m før vi bestemte oss for å snu selv om en viss 6-åring ble skuffet og litt irritert … 

Hjemme på hytta bakte Ask boller før vi spiste en veldig stor lunsj. En lunsj som var beregnet til fem tøffe og sultne turfolk. Vinden står fortsatt på sitt så dette blir vel en dag med mulighet til å lese eller holde på med annet her inne. I morgen skal vi kjøre til Dombås for å se på skiskyting, Vegar søskenbarn skal gå NM. Der får vi møtt bestemor og fler andre.

Hilsen Frøy.