Topptur mot Høgdebråtet med pappa

vi kjørte til valdesflya vandrehjem og så litt tilbake. så tok vi på ski og stavver og sekk,  og gikk over sleta.

Vi så to steiner, og så satte vi oss der og tok et bjørnebrød og litt drikke. Så tok vi på fellene fordi det begynte å gå slakt oppover. Så begynte vi å gå oppover i sikksakk fordi det var tungt å gå rett opp. jeg hadde på vindjakke, lue og votter. det ble så varmt at vi tok av jakken. det var fint å gå, men bratt og tungt.

vi så 3 steiner langt opi bakken, og vi hadde 3 karameller. Vi bestemte oss for å gå til stein nummer 2, og jeg fikk 2 karameller. Der spiste vi bjørnebrød. Jeg tok på slalåmsko og pappa tok av fellene. Fra toppen så vi Heimdalshø, der vi har vært før. Vi så også Rasletind der vi har vært etterpå. Vi så også mange andre fjell.

det var fint å kjøre ned, og det gikk veldig fort. vi kjørte svinger for å ikke dette.  jeg datt av og til, men det gik fint. vi kjørte ned til ei grop, og så måte vi byte tilbake til langrennski. så fikk jeg di 2 karamellene og vi gikktil bilen.

Hilsen Liv.